02 maalis

Vaasan Sport – miten onni kääntyi huonompaan

Vaasan Sportin SM-liigakausi 2016 – 17 alkoi hyvin ja joulukuu alkuun Sport taistelikin aivan liigan kärkituntumassa. Kuitenkin joulukuussa joukkueen onni kääntyi täysin ja Sport hävisi joulukuussa käymästään 11 ottelusta jopa 9. Lopulta kärkikahinat vaihtuvat perän pitämiseen kun Sport valahti liigataulukossa niinkin alas kuin sijalle 12. Runkosarjan tärkeimmällä hetkellä Sport jäi jälkeen ja syitä on sittemmin kyselty joka taholta.

Pudotus saattoi johtua loukkaantumisista johtuneesta oravanpyörästä, jota ei saatu pysäytettyä. Joukkueen odotukset olivat voitokkaan alkukauden jälkeen korkealla ja yleisesti tunnelma oli korkealla. Kun loukkaantumisia alkoi sattua, ongelmia alkoi kasaantua samaa tahtia. Negatiivinen tunnelma sai kenties joukkueesta otteen, eikä kelkan suuntaa ole sittemmin saatu muutettua vaan on menty päin seinää. Mikä sitten avuksi, jotta tappion kierre saataisiin vielä katkaistua ajoissa?

Uudet pelaajahankinnat saattavat muuttaa joukkueen dynamiikkaa ja katkaista negatiivisen kierteen. Tammikuussa Bratislavasta saapui Tomas Kubalik. Samoin Veini Vehviläinen tuotiin joukkueen riveihin JYPistä. Lisäksi kuluvan kauden aikana joukkueeseen on liittynyt enemmänkin pelaajia – kuten Otto Honkaheimo Aleksi Ainali sekä Joonas Vihko.

Tällä kaudella Vaasan Sport on pelannut aggressiivista taistelujääkiekon strategiaa, joka on aiheuttanut suuren määrän rangaistuksia joukkueelle. Sport onkin enää Pelicansin perässä jäähyminuuteissa yhteensä 683 minuutilla. Koska rangaistukset kostautuvat, etenkin jos lähdetään pelaamaan alivoimapeliä, missä Vaasan Sport on kaikkein heikoimmillaan. Vaasan Sportin tiimalasi alkaa täyttyä ja mitä joukkue sitten päättääkin tehdä tuurinsa kääntämisen eteen, tulee siinä onnistua nopeasti. Toivomme Sportille onnea tehtävässään.

Kuva: kiekkoareena.fi【エントリーでポイント10倍】水廻りフロアー タフチェッカー MZTF-25 32枚セット 色 グリーン サイズ 厚15mm×タテ250mm×ヨコ250mm/枚 32枚セット寸法(1000mm×200
『 シャトーラギオール グランクリュ ブロンドホーン 』ソムリエナイフ ワインオープナー コルクスクリュー コルク抜き ワイン雑貨 ワイングッズ ワインツール ワイン用品 皮ケース付き キッチン 店舗
エレコム 1000BASE-T対応 PoEスイッチングハブ 16ポート EHB-UG2B16F-PL
NIKE AIR JORDAN 1 RETRO HIGH OG SHATTERED BACKBOARD AWAY 555088-113 ナイキ エアジョーダン 1 レトロ ハイ シャッタード バックボ
高床式ユニット畳セット(1畳タイプ4本+半畳タイプ1本)ナチュラル ・日本製 【1点】jsply
積層 プラスチックまな板 M?150B 1500×600×H20mm
【中古】 全曲集/CD/TOCT-24047 / 渚ゆう子 / EMIミュージック・ジャパン [CD]【メール便送料無料】【あす楽対応】
山崎産業 プロテック スレンダーモップ 90 (10本入) DU663-090U-MB
天然木ウォールナット無垢材の学習デスク『木の机』将来型デスク・素材サイズが選べます国産・日本製・木製オイル塗装エコ仕様ウレタン塗装仕上げ平机パソコンデスク・ブラックチェリー・ウォールナット
アルフィン AD2-2S D1100×L1500 基本仕様 サポートポール不要

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *