10 maalis

Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves

Denver taistelee viimeiseen hengenvetoon päästäkseen pudotuspeleihin. Denverin pitäisi pudottaa yksi joukkue edeltään pois, mutta joukkueita putoamisvaarassa on useita. Tämä tilanne on saanut Denverin hurjaan vireeseen. Nuggets on ottanut kolme voittoa putkeen. Nämä voitot ei ole liigajumboilta, vaan selkeästä kärkipäästä, kun kaatuneita on Pacers, Thunder sekä Bucks.

Nuggets on kotijoukkueiden yksi kovimpia nimiä, vaikkei siltä ehkä vaikuttaisi. Kuitenkin Denver on kaapinut 74,4% voittoja kotiotteluistaan kuluvalla kaudella. Tilaston tuhoaa umpisurkea vieraspelaamine, mutta tänään ei tarvitse sitä miettiä. Kotonaan painetaan yli 110 pistettä otteluun ja omissa soi hieman harvemmin.

Ottelun voitto on Nuggetsille elintärkeä, sillä vastustaja on yksi putoamisvaarassa olevista joukkueista.s Odotan, että Denver tulee alusta loppuun saakka täydellä latauksella, ja jatkaa taistelua kohti playoffeja.

Minnesotalla on mielenkiintoinen kausi takanaan. Kausi on ollut vuoristorataa ja nyt suunta on väärä, kun ratkaisua haetaan pudotuspelipaikoista. Minnesotan viimeisen viiden ottelun tilasto on kyllä karmaiseva, kun kaavittu on 2 voittoa ja 3 tappiota. Voitoissakaan ei hehkuttamista ole, kun vastustajat on Hawks ja Mavericks. Yksi karmaiseva tappiokin on kauden suurinta pettymystä Memphis Grizzliesiä vastaan. Nämä kolme ovat joukkueita, joille ei vaan voi hävitä, mikäli mielii menestystä tällä kaudella.

Sudet on alempaan keskikastiin kuuluva vierasjoukkue. Tilastollisesti se on konferenssin 8. paras vierasjoukkue. Voittoprosentti vieraissa on 41, mikä ei paljon kyllä kunnioitusta kaipaa.. Pisteitä paukutellaan kuitenkin se 110 otteluun ja omissa soi samanverran, jos jopa vähän enemmänkin.

Minnesotan riveistä puuttuu melko varmasti Butler sekä Teague. Eli tuskin tulee peli paljon parantumaan vieraskentillä tässäkään ottelussa.

Denver tulee kovaa päälle alusta loppuun, ja rampa Minnesota jää keskiympyrään ulvomaan. Otteluun Denverillä on todella paljon paremmat lähtökohdat, ja kun kertoimet ovat näinkin järjettömän, on Denverin voitto tasoituksen kera erittäin hyvä valinta. Myös Denver Team Total veto on loistava valinta otteluun, kun linja kerran näinkin suotuisa on.

Veikkausvihje:
Denver Nuggets-4,5 @1.95 (Pinnacle)
Denver Nuggets Team Total Over 114,5 @1.86 (Mr. Green)