10 elo

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers

Denver taistelee playoff-paikasta, ja tänään sen tiellä on Blazers

Denverin kausi on ollut hieno, mutta värikäs. Ylä- ja alamäkiä on nähty pitkin kautta, mutta nyt on vire ja motivaatio löytynyt. Nuggets on hurjassa nousukiidossa, ja jahtaa viimeistä poffipaikkaa. Blazersin kaatamalla, tämä paikka päästään ratkomaan hurjassa trillerissä, kun paikasta taistelevat joukkueet ottavat toisistaan mittaa. Tämä ottelu pitää kuitenkin hoitaa pois alta ja myöskin voittaa.

Denverin tilasto näyttää ehdottomasti hienolta. Vaikkei vieraissa peli kuljekaan niin hyvin kuin kotona, on Nuggets silti taistelemassa tietään playoffeihin. Nuggets on voittanut susien tapaan 56,3% otteluistaan. Pisteitä Denver on takonut keskimäärin yli 110 pistettä per ottelu ja omiinkin kyllä tullut saman verran. Kotipeleistä Denver on napannut voitot huikealla 75% teholla. Kotona myös pussitellaan 110 pinnaa per peli ja omiin päästetään himpun verran vähemmän. Denver on viiden ottelun voittoputkessa, ja tämän putken jatkuessa playoff-paikka aukeaa myös Nuggetsille. Kotona on myös voitettu 7 matsia putkeen, ja kaatuneisiin lukeutuu Minnesota, Pacers, Bucks, Pistons, Kings sekä Lakers. Näissä otteluissa Denver on takonut jopa 130 pistettä Kingsin päätyyn ja pienimmilläään 100 pistettä Minnesotan pussiin.

Lydon on poissa ensi yönä ja Harris epävarma, mutta nämä eivät niin merkityksellisiä poissaoloja ole, että ne peliin pahemmin vaikuttaisivat. Barton korvaa Harrisin, mikäli tämä poissa on.

Blazers on pelannut uskomattoman runkosarjan. Ennakoin, että Blazers nappaa kyllä playoff-paikan, mutta 3 . sija on kyllä uskomaton saavutus! Homma jatkuu hienolla tavalla pudotuspeleissä, mutta ottelupari on tosiaankin epäselvä. Tässä ottelussa on vielä panosta, sillä voitolla varmistetaan tämä nykyinen sijoitus, tappiolla puolestaan viimeinen matsi ratkaisee. Tässäkin tosiaan Jazz joutuu molemmat ottelunsa voittamaan, jos mielii pudottaa Blazersin alleen.

Tilastona:

  • 60% otteluista on voitettu, 106 tehtyjä pisteitä, 103 pistettä päästettynä.
  • Vieraissa puolestaan voittoja on 52,5%, ja tehtyjä sekä päästettyjä saman verran, eli 105 pistettä per matsi. Poissaoloja en usko olevan muuten, paitsi Harkless ja Davis, sillä panostahan ottelussa vielä on.

Ennakkoasetelmat kääntävät katseet Denverin puoleen. Denverillä on kotietu ja panokset korkealla, ja vain voitto tästä kelpaa. Portlandilla on vielä pelivaraa, sillä viimeinen ottelu pelataan kotona Blazersia jahtaavaa Jazzia vastaan. Viimeaikaisen vireen ja ottelun panoksen johdosta rahat asetan Nuggetsin voittoon ja uskon myös heidän klaaraavan tasoituksenkin. Myös Team Total veto Denverille on hyvä sillä linja jää rajalinjan alle.

Veikkausvihje:

  • Denver Nuggets-4,5 Kerroin: 1.95 Marathonbet Panos: 5 yks.
  • Denver Nuggets Team Total Over 110,5 (Rajalinja 114,5) Kerroin 1.82 Betsson Casino
    Panos: 5 yks.