10 loka

Golden State Warriors – New Orleans Pelicans

Warriorsin lasaretin täyttyessä he pääsevät isännöimään liitoon lähtenyttä Pelicansia. Warriorsin panokset ovat täysin kotiyleisön miellyttäminen loppurunkosarjan ajan. Sijoitus on varma, ja se on konferenssin kakkossija. Lepuutuksia on odotettavissa, kun panokset on loppu, mutta se jää nähtäväksi. Kausi on mennyt nappiin ja playoffeihin lähdetään ihan hyvissä asetelmissa.

Warriorsin kotitilasto on kova, kun he ovat voittaneet 72,5% otteluista. Viimeisestä viidestä ei olla kuitenkaan kaavittu, kuin 2 voittoa kotona pelattaessa. Pojilla tuskin älyttömiä paineita otteluissa on. Kotipeli kuitenkin kyseessä, niin luulisi kunniakkaasti pelaavan nämä viimeisetkin. Pisteitä Warriors takoo reippaasti yli 110 per ottelu ja omiin tulee aika tarkalleen se 110, ehkä hieman alle. Nyt kuitenkin Curry on varmasti poissa, joten vaikuttanee vieläkin aika radikaalisti sotureiden pelaamiseen.

Pelicansilla on kaikki panokset peleissä mukana. He jahtaavat viimeisissä peleissä Jazzia ja näin ollen myös kotietua poffeihin. Pelicans on katkonut tappioputken, ja nyt rakennetaan uutta voittoputkea. Tähtäimessä on nyt kovempi joukkue kuin Suns tai Grizzlies, mutta raajarikkoisena Warriors on kaadettavissa. Kaikki on pelissä ja varmasti tullaan päälle ja kovaa.

Pelicans on tosiaan voittanut 2/5 edellisistä otteluistaan. Vieraissa kauden tilasto on huikea 56,4%. Pisteitä taotaan 110 ja omissa soi saman verran. Pelicans on kauden kuitenkin napakasti vienyt tähän asti ja toivottavasti meno vielä jatkuu tänäänkin samanlaisena!

Warriors on oikeutetusti ennakkosuosikki tähän otteluun. Oma mielipiteeni kuitenkin eroaa asetelmasta. Pelicansilla on järkyttävä panos viimeisissä otteluissa, kun taas Warriorsilla ei ole mitään. En yllättyisi vaikka Warriors lähtisi lepuuttamaan kärkimiehiä, sillä se ei olisi uusi juttu, vaikka kotimatsi onkin. Tänään lähden hakemaan Pelicansin voittoa, sillä kerroin kelpaa paremmin kuin hyvin!

Veikkausvihje:

  • NO Pelicans ML
  • Kerroin: 3.35 BET365 (Raja 2,85) NO Pelicans+7,5
  • Kerroin 1.90 PINNACLE