03 elo

Urheiluvedonlyönti netissä – mitä voit veikata

Urheiluvedonlyönnillä tarkoitetaan veikkauspeliä jossa veikataan eri urheiluotteluiden lopputuloksia ja muita tapahtumia. Ne pelaajat jotka haluavat veikata Suomen rajojen sisällä voivat käyttää Veikkaus Oy:n palveluita. Mutta kuitenkin yhä kasvava pelaajayhteisö veikkaa kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen tai vedonlyöntipörssien kautta. Tunnetuimpia näistä ovat Unibet, NordicBet, Betsafe sekä Betsson. Veikkaus Oy:n ja kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen ikäraja on sama 18 vuotta. Urheiluvedonlyönti netissä kasvattaa suosiotaan, seuraavaksi kerromme netissä veikkaamisesta lisää. Jos haluat siirtyä suoraan pelaamaan, suosittelemme tätä linkkiä parhaista vetovälittäjistä.

Vedonlyöntipelit

Netissä voi veikata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Netissä veikkaaminen toimii kaikissa toimistoissa melko samaan tapaan. Ensin sinun pitää luoda pelitili jonne talletetaan rahaa joko nettipankin kautta tai luottokorttia käyttämällä. Monet tekevät talletuksia mieluiten e-lompakkoa, kuten Netelleriä tai Skrilliä käyttämällä niiden nopeuden takia. Siinä missä Veikkaus ei pysty tarjoamaan minkäänlaisia tarjouksia, kampanjoita tai muita houkuttimia, kansainväliset ja netissä toimivat vedonlyöntitoimistot tarjoavat ilmaista pelirahaa etenkin uusille asiakkailleen. Tervetulopaketit pitävät yleensä sisällään talletusbonuksen, joka tarkoittaa sitä että kun talletat pelitilillesi rahaa, vedonlyöntitoimisto antaa sinulle ilmaista pelirahaa jonka voit käyttää uusiin vetoihin. Netistä löytää yleensä myös parempia kertoimia kuin Veikkaukselta.

1×2 pitkäveto

1×2 on Suomessa hyvin tunnettu veto, jossa tarkoituksena on veikata voittajaa. Pitkävedossa vedon välittävä taho valitsee pelikohteet ja ilmoittaa niiden kiinteät kertoimet. Peli voi päättyä kotivoittoon (1), tasapeliin (x) tai vierasjoukkueen voittoon (2). Voitto määritetään laskemalla kertomalla panos kokonaiskertoimella. Kokonaiskerroin lasketaan kertomalla kaikkien pelattujen pelikohteiden kertoimet keskenään.

Tulosveto

Tässä pelimuodossa veikataan maalimäärää eli ottelun lopputulosta. Netissä tulosvetoa pelataan yleensä kiinteällä kertoimella kun Veikkauksen pelissä kerroin on yleensä muuttuva, joka tarkoittaa sitä että veikkaava asiakas ei tiedä vetonsa kerrointa.

Moniveto

Tässä pelissä pelataan tulosvetoa useammalle kuin yhdelle kohteelle. Monivedolle tyypillistä on se että kerroin voi kasvaa nopeasti hyvinkin suureksi. Netissä monivetoa voi pelata pelaamalla yhdistelemällä tulosvetoja.

Over/under tai Totals

Pelaaja veikkaa tehdäänkö pelissä alle vai yli määritellyn pisterajan. Netissä tämä pelimuoto kulkee yleensä nimellä Over/under kun Veikkaus taas käyttää nimeä Totals.

Kuva: Iltalehti