13 heinä

Veikkausvihjeet jalkapalloon: Veikkausliiga

Veikkausliiga, suomalaisen jalkapallon korkein sarjataso, on käynnissä täydellä tohinalla. Vaikka jalkapallo Suomessa on jäänyt hieman jääkiekon varjoon, on kiistatonta, että kesällä Veikkausliiga on pitkävedossa ja muussa vedonlyönnissä aivan ykköskohde. Ainoastaan Mestarien liiga ja tänä vuonna pelatut jalkapallon MM-kisat voivat pärjätä vertailussa.

Jos vedonlyönti jalkapallosta kiinnostaa, mutta olet epävarma omasta näkemyksestä otteluiden suhteen, veikkausvihjeitä peesaamalla on helppo päästä alkuun. Tai jos olet kokeneempi vedonlyöjä, muiden kirjoittamat vedonlyöntivihjeet antavat hyvää näkemystä ja syvyyttä, jolla voi haastaa omaa ajatteluaan. Mitä enemmän lyö vetoa, sitä paremmaksi vedonlyöjäksi tulee! (Totta puhuen hyväksi vedonlyöjäksi tulemiseen vaaditaan paljon muutakin kuin vain vedonlyömistä.)

Veikkausvihjeitä jalkapallon Veikkausliigaan

Veikkausvihjeitä on monenlaisia ja eri tasoisia. Useimmat ammattimaiset vetovihjeet ovat yksittäisiä vetoja, sillä pitkäveto ei ole odotusarvoltaan kovin tuottoisaa. Ylipäänsä suomalaisen Veikkauksen kohteet ja vetovaihtoehdot sopivat enemmän sunnuntaipelaajalle eli viihdevedonlyöntiin. On Veikkauksella puolensakin tosin, myös ammattimaiselle vedonlyöjälle, sillä he antavat lyödä vetoa isoillakin summilla. Ulkomaiset vedonlyöntitoimistot saattavat asettaa panosrajoituksia hyvinkin nopeasti, mikäli heidän asiakkaansa alkaa voittaa liian isoja summia.

Ilmaisia veikkausvihjeitä tarjoavat seuraavat tahot:

Maksullisia veikkausvihjeitä on saatavilla seuraavista:

  • Ilta-Sanomat – hyviä tipsejä varsinkin ns. sunnuntaipelaajille, paljon pitkävetovihjeitä
  • ESBC – markkinointipuheessa väittävät olevansa niin hyviä, ettei ole enää vedonlyöntiä vaan sijoittamista

Sitten muutamia perusasioita Veikkausliigasta. Sen edeltäjä on Mestaruussarja, ja pääsponsori (kuten nimestä voi päätellä), on suomalainen rahapeliyhtiö Veikkaus. Liigassa pelaa tusinan verran joukkueita, ja sarjassa pelataan Suomen mestaruudesta. Eniten historiassa niitä on voittanut HJK, jonka ei pitäisi tulla jalkapalloa seuranneille yllätyksenä.

Mikäli aiot lyödä vetoa, jostain täytyy tietysti katsoa ottelut. Urheiluromantikkona suosittelisimme menemään paikan päälle niin usein kuin vain suinkin mahdollista, sillä suomifutis kärsii katsojapulasta. Urheilua aina puheissa arvostetaan, mutta lompakolla harvemmin, ehkä juuri jääkiekkoa lukuunottamatta. Mutta toki ottelut näkyvät Ruudusta, jonka yleisestä toimivuudesta tulee ristiriitaista palautetta, mutta kätevyyttä ei kiistä kukaan.

Toivottelemme oikein hyviä vedonlyöntihetkiä kotimaisen Veikkausliigan parissa! Ja tietysti yksi vinkki on annettava. Me emme täällä Urheiluarkistossa mainosta vedonlyöntisivustoja tai vedonlyöntibonuksia, sillä olemme ensisijaisesti suomalainen urheilusivusto. Mutta löydät varmasti oikeilla hakusanoilla Googlesta paljon vaihtoehtoja. Vedonlyöntibonukset ovat usein silkkaa tuottoa, varsinkin jos valitset EV+ bonuksia. Mitä tämä tarkoittaa, löydät myös internetistä. Me emme uskalla sanoa tämän enempää, sillä vedonlyönnin mainostaminen taitaa olla Suomessa kiellettyä, vaikka ulkomaisella pelisivustolla pelaaminen ei ole.